Pasta d’oro Makaroni

Pasta d’oro Makaroni

Gluteeniton Makaroni

Makaronit (italian sanasta maccheroni) ovat pieniä, usein kaarevia putkia. Makaroneja on monia erilaisia. Osa on suoria ja yhtä pitkiä kuin spagetti. Nimityksen alkuperästä on erilaisia tulkintoja. Joidenkin mukaan se tulee Kreikasta ja toisten mukaan Italiasta. Se oli ensimmäinen Suomeen tuotu pasta, ja se tuotiin maahan luultavasti noin kolmesataa vuotta sitten (lähde: Wikipedia).

Pasta d’oron Makaroni on valmistettu EU:ssa ISO 22000 ja ISO 9001 -standardien mukaan.

R

Gluteeniton

R

Ei sisällä emulgointi- tai lisäaineita

R

Ei kananmunaa, soijaa tai herneproteiinia

R

100 % luonnollinen tuote, GMO-vapaa

R

Koostumus juuri oikea "al dente"!

R

Valmistettu vedestä ja maissista

R

Kuuluu Sam Millsin Pasta d’oro -tuoteperheeseen

On tärkeää valita oikeantyyppisiä hiilihydraatteja

Hyvinvoinnin kannalta on tärkeää valita hitaita hiilihydraatteja nopeiden sijaan. Kaikki Pasta d’oron tuotteet sisältävät hitaita hiilihydraatteja ollen parempi ja riittävämpi energiavarasto pitkään päivään.

Lue lisää kuinka tärkeää on valita juuri oikeantyyppinen hiilihydraatti päivän saatoksi »

Pasta d’oro -tuotteissa on useita eri vaihtoehtoa ja muotoja (spagettia, penneä, fusillia, makaroneja ja lasagne cortea), ja sitä on myynnissä sekä päivittäistavarakaupoissa että ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarpeisiin.

Valmistus
Kiehauta kevyesti suolattu vesi (1 l per annos) kattilassa. Laita pasta (80 g/annos) kiehuvaan veteen. Keitä 7-9 minuuttia ja sekoita välillä. Kaada vesi pois ja tarjoile.
Säilytys ja kierrätys
Säilytetään viileässä ja kuivassa. Pakkaus lajitellaan pehmeisiin muoveihin tai kunnan ohjeiden mukaan.
Ainekset ja ravintosisältö

Ainekset: 100 % maissijauho/vesi

Ravintosisältö /100g:

345 Kcal / 1466 KJ Energiaa
0,8 g Rasvaa
0,0 g Josta tyydyttyneitä rasvahappoja
0,0 g Transrasvahappoja
79 g Hiilihydratteja
0,0 g Ravintokuituja
5,5 g Proteiinia
0,0 g Suolaa