Pasta d’oro Spaghetti

Pasta d’oro Spaghetti

Gluteeniton Spaghetti

Delhome Oy jälleenmyy Sam Millsin Pasta d’oro Spaghettia. Spagetti tulee italian sanasta spaghetto, ”pieni naru”, diminutiivi sanasta spago, ”naru”). Gluteeniton spagettimme sopii moneen menoon – tilaa tai kurkkaa kauppasi pastahyllyyn!

Pasta d’oron Spaghetti on valmistettu EU:ssa ISO 22000 ja ISO 9001 -standardien mukaan.

R

Gluteeniton

R

Ei sisällä emulgointi- tai lisäaineita

R

Ei kananmunaa, soijaa tai herneproteiinia

R

100 % luonnollinen tuote, GMO-vapaa

R

Koostumus juuri oikea "al dente"!

R

Valmistettu vedestä ja maissista

R

Kuuluu Sam Millsin Pasta d’oro -tuoteperheeseen

On tärkeää valita oikeantyyppisiä hiilihydraatteja

Hyvinvoinnin kannalta on tärkeää valita hitaita hiilihydraatteja nopeiden sijaan. Kaikki Pasta d’oron tuotteet sisältävät hitaita hiilihydraatteja ollen parempi ja riittävämpi energiavarasto pitkään päivään.

Lue lisää kuinka tärkeää on valita juuri oikeantyyppinen hiilihydraatti päivän saatoksi »

Pasta d’oro -tuotteissa on useita eri vaihtoehtoa ja muotoja (spagettia, penneä, fusillia, makaroneja ja lasagne cortea), ja sitä on myynnissä sekä päivittäistavarakaupoissa että ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarpeisiin.

Valmista Spagetti bolognese tai Spagetti carbonese!

Kiehauta kevyesti suolattu vesi (1 l per annos) kattilassa. Laita pasta (80 g/annos) kiehuvaan veteen. Keitä 9-11 minuuttia ja sekoita välillä. Kaada vesi pois ja tarjoile.

Kastikkeeksi sopivat italialaisen keittiön klassikot spagetti bolognese (jauhelihakastike) tai spagetti carbonara (pekonia, munankeltuaista ja keltasipulia). Spagettia tarjoillaan yleisesti myös tomaattikastikkeen kanssa. Hyvää ja helppoa!

Säilytys ja kierrätys
Säilytetään viileässä ja kuivassa. Pakkaus lajitellaan pehmeisiin muoveihin tai kunnan ohjeiden mukaan.
Ainekset ja ravintosisältö

Ainekset: 100 % maissijauho/vesi

Ravintosisältö /100g:

345 Kcal / 1466 KJ Energiaa
0,8 g Rasvaa
0,0 g Josta tyydyttyneitä rasvahappoja
0,0 g Transrasvahappoja
79 g Hiilihydratteja
0,0 g Ravintokuituja
5,5 g Proteiinia
0,0 g Suolaa