Pasta d’oro Spaghetti
Pasta d’oro Spaghetti
Gluteeniton Spaghetti
Pasta d’oron Spaghetti on valmistettu EU:ssa ISO 22000 ja ISO 9001 -standardien mukaan.
Gluteeniton
Ei sisällä emulgointi- tai lisäaineita
Ei kananmunaa, soijaa tai herneproteiinia
100 % luonnollinen tuote, GMO-vapaa
Koostumus juuri oikea "al dente"!
Valmistettu vedestä ja maissista
Kuuluu Sam Millsin Pasta d’oro -tuoteperheeseen
On tärkeää valita oikeantyyppisiä hiilihydraatteja
Hyvinvoinnin kannalta on tärkeää valita hitaita hiilihydraatteja nopeiden sijaan. Kaikki Pasta d’oron tuotteet sisältävät hitaita hiilihydraatteja ollen parempi ja riittävämpi energiavarasto pitkään päivään.
Lue lisää kuinka tärkeää on valita juuri oikeantyyppinen hiilihydraatti päivän saatoksi »
Pasta d’oro -tuotteissa on useita eri vaihtoehtoa ja muotoja (spagettia, penneä, fusillia, makaroneja ja lasagne cortea), ja sitä on myynnissä sekä päivittäistavarakaupoissa että ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarpeisiin.
Valmista Spagetti bolognese tai Spagetti carbonese!
Kiehauta kevyesti suolattu vesi (1 l per annos) kattilassa. Laita pasta (80 g/annos) kiehuvaan veteen. Keitä 9-11 minuuttia ja sekoita välillä. Kaada vesi pois ja tarjoile.
Kastikkeeksi sopivat italialaisen keittiön klassikot spagetti bolognese (jauhelihakastike) tai spagetti carbonara (pekonia, munankeltuaista ja keltasipulia). Spagettia tarjoillaan yleisesti myös tomaattikastikkeen kanssa. Hyvää ja helppoa!
Säilytys ja kierrätys
Ainekset ja ravintosisältö
Ainekset: 100 % maissijauho/vesi
Ravintosisältö /100g:
345 Kcal / 1466 KJ Energiaa
0,8 g Rasvaa
0,0 g Josta tyydyttyneitä rasvahappoja
0,0 g Transrasvahappoja
79 g Hiilihydratteja
0,0 g Ravintokuituja
5,5 g Proteiinia
0,0 g Suolaa